Henrik Bariç nr.5, Prishtinë Kosovë 10000

00383 49 170 078

project space

Project Space është hapësirë e përbashkët e punës dhe përveç tjerash ofron hapësirën për individët, organizatat e grupet joformale të cilët mund të rezervojnë hapësirën për të zhvilluar aktivitete e tyre…